Aaaaahhhhhh

Varför ska allt vara så jobbig jämt??? :O Suck...
Kanske sku ta å sluta umgås med folk.. Å bara jobba å sova å bara träffa folk på jobbet.... Vore nog väldigt enkelt att ha det så.. Lite tråkigt i längden men va fan.. Blir de lättare så kanske de är värt de! SUCK!!!!!!!

Nä om man sku ta å gå ut å typ röka eller nå... (Händer inte ofta, men ibland så... typ då man är ledsen, arg, irriterad, full mm!)

Kommentarer
Postat av: AK

Men asså du är ju dum! Man kanske inte ska röka om man är ledsen!! :o Gör ju så att man fastnar lättare i skiten!



"Tobak innehåller centralstimulerande ämnen, även om många rökare påstår att de blir lugna av att röka. Lugnet är annars inte något som är karaktäristiskt för tobak utan det är snarare något som gör att man blir rastlös.



Människor som är beroende av tobak har vant sig vid att ha en viss nivå av nikotin i kroppen. När den nivån sjunker får man avvänjningssymtom. Ett av dessa är oro och denna dämpas tillfälligt när man röker, dvs fyller på med nikotin igen.

Därför luras man att tro att man blir lugn av tobak när det i själva verket bara är fråga om en dämpad oro, som ursprunligen orsakats av tobaken. Det blir som en ond cirkel, tobak skapar rastlöshet som dämpas med mer tobak. Genom att röka vänjer du kroppen vid nikotin, men rastlösheten och beroendet kommer bara att öka."



Men visst, vill du de så GÖR DE! Men ärligt, vad ger det DIG? Jag vill bara ditt bästa.

Och varför är du ledsen? Eller vad du nu är, varför ska du sluta umgås med folk?

Postat av: sara

berätta för mig vännen :) du måste komma och hälsa på snart! luciahelgen är henke borta, så är jag ledig så vore det ju kul att göra nåt här:)

2008-12-05 @ 20:46:51
URL: http://saraah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback