Pernilla & Benjamin Wahlgren - Skyll Det På Min Mamma

Så himla söta dom e ;P






:')




Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling's alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone





GÅRDAGEN

Spenderades med att jobba på dagen på coop, hade lite problem me ismaskinen ett tag, men de löste sig till slut, sen så hade vi problem me skurmaskinen också, haha, men de visade sig att det var vi som var otekniska, för peter löste de då han kom :P haha!
Igår var även första gången för iår som jag så luleå hockey på is :D Riktigt skojj å se dom vara igång igen, men dock så var dom väl kanske inte i bästa formen ;P Dom var inte allt för bra på att göra mål, eller så var de kanske Gusten som var orsaken till det, haha, nä men dom var inte alls bra på att träffa målet överhuvudtaget, men samarbetet chabada miettinen vid ett mål var riktigt snyggt!! Mer sånt i vinter! Var dock kul å se alla på så gott humör å skoja omkring på isen ;) Å Nya finnen(Mäkinen?), de var ingen liten kille de alltså :p vilken bjässe :P haha!
Aja då jag var på väg hem från jobbet så ringde jag karin å hörde om hon var badsugen, så vi (jag, karin, stewen o simon) for till nyfors och badade =) riktigt skönt, men hade kunnat vara lite mer sol :P Se for vi på okej å käkade å efter de hyrde vi en film, kommer inte ihåg va den hette, men var iaf en typ thriller(?) som var väldigt underlig :P haha.. Då vi sett klart filmen var de bara fara hem å sova eftersom vi nästan  allihopa skulle upp å jobba idag :/ Var iaf en trevlig dag =)

Idag efter jobbet ska jag sno Pelle av Emma =) Är så himla ridsugen nu efter att inte ha ridit på hur länge som hellst!!! Var typ 3½ vecka sen jag red sist, shit, kommer inte ihåg då de dröjde så länge mellan 2 ridturer sist :/ Men tur jag har Emma som är så snäll å lånar ut sin skrutt till mig ibland :D




=D

Hittade en bild då holmstsöm skriver på tröjan som jag snodde av theres ;D







GOD MORGON

Sitter på jobbet på coopa å gör inte så mkt, första spolningen är inte förns 9.30 :P





SNAAART!..

Slutar jag å får fara hem :D Vet inte vad jag ska göra, men säkert nå som e trevligare än å sitta här :p Speciellt då de kommer ryssar som inte kan engelska å pratar me mig, deras bil starta ej så dom låna nå batteri laddare å grejjs :p Lite jobbigt när man it fattar va dom säger, man känner sig typ handikappad eller nå! :P Haha..





:D

Lägger in ett klipp på mig och almis då vi red för robban, tror de va vintern 06/07 nån gång =) Kommer också ett klipp på vatine då vi var i boden och löshoppade =)












GOD MORGON

Sitter på jobbet å är trött som ett svin :S Kunde typ it sova igårkväll så var inte mycket sömn inatt :/ Blir nog att sova tidigt ikväll!





HOLMA PÅ PDOL :D

Slänger in 2 bilder här från i fredags då Tomas Holmström var å visade upp Stanley cup bucklan i piteå =)
Fick autografer på papper och på tröjan ;P












BADSUGEN

Jag vill fara och bada, men ingen vill följa så de sket sig :(
Är så varmt och fint väder nu när jag jobbar som mest :/ blä..








<3










Takida



Åh, jag bara älskar min takida tröja! Super skön! ;D





GOD MORGON

Så sitter jag här på jobbet igen, känns  som att jag inte gör annat.. :P
Hann typ bara hem igår å sova några timmar sen upp å fara igen..

Och tack Ewe för nya layouten! =)


hej hå ;D

Sitter på jobbet och tråkar, som vanligt.. Jobbar hur mkt som hellst nu.. Är inte ledig nått före nästa tisdag Aja, kommer kännas bra den dagen lönen kommer in på kontot iaf ;P Då blir de å resa utomlands till nått varmt och soligt land :DD Längtar massor tills dess!
Var på PDOL igåt me Emme, de var riktigt trevligt :D Vi såg lite band (typ, amanda, håkan helsström, TAKIDA! å säkert nå mer), Takida var det som var absolut bäst, tillsammans med Håkan! Akta världens gåshud då ALLA sjöng med i Curly sue, Underbart!! Allsång på hög nivå ;D
Åkte även lite karuseller me Emme å Amanda =)
Men det som var bäst under kvällen(med konkurrens av takida) var då Tomas Holmström visade upp Stanley cup bucklan! Häftigt värre! Efter han visat den på sen fick man autografer och känna på bucklan ;p  Tufft!! Inse hur många legender som egentligen hållt den i sina händer, ojojoj...
Men nu har jag nog inget mer vettigt å säga!

Hojres


Holma..

Suck...

None

Saknar henne så otroligt mkt.. :'(

Tur att jag jobbar så mkt att jag inte hinner tänka så himla mkt.. :S

...

För en vecka sen var allt på topp... Nu kunde de inte vara mkt värre!

Mobil lös...

Ja jag har varit utan mobilen hela em/kvällen idag! Inte kul, är typ beroende!! Satt och surrade me emme innan då jag var påväg till luleå åsså insåg jag plötsligt att jag inte alls hade mkt batteri kvar! :S Den dog då iaf innan jag var framme.. så har varit en tung kväll utan mobil! ;S
Sitter iaf på jobbet nu, ute i ishallen är det konståkning som är så otroligt tråkigt att titta på!  Har fått lite mer jobb här i sommar me =) Jobbar då de är ice breakers, it för att de gör nå, då får jag ju iaf se matchen gratis :P haha.. Ska bli kul å se vad luleå har att sätta emot alla nhl spelare :P
Annars så är allt kaos i hästväg.. Just nu känns de typ som att jag aldrig mer kommer sätta min fot på ÄRF! Suck.. Önskar att jag kunde få vinna massa miljoner på lotter så jag får köpa mig en egen häst som ingen annan behöver bry sig i! Trodde verkligen att jag hade en massa roligt att se fram emot med hästen, men dock så sket sig allt.. Fan... Men kände inte att jag klarade av mer lögner och kaos så de var lika bra att skita i alltihopa!

Sitter och letar jobb långt från älvsbyn, hoppas jag hittar nått som jag tror jag sku trivas med!


Hej hå

Jag och Vatine <3


Nu var det verkligen otroligt längesen jag bloggade :p haha.. Men har verkligen inte haft så mkt lust å sitta vid datorn den senaste tiden, speciellt inte då det är fint väder ute! :P Ska dock försöka skärpa mig nu, även fast det inte händer allt för mkt som är värt att skriva om ;)
For till boden i fredags på boden alive och såg OLA ;) Riktigt bra! Och dessutom är killen riktigt ögongodis ;) Åkte lite karuseller också, de var längesen sist så de var kul=)
I lördags vart de å festa hos simon, det var riktigt skojj faktiskt =) Vi drog till boden en sväng också, dock inte lika kul där, men de funka de me :p inte för att jag tror att jag kommer bli stammis å fara till boden men ändå :P hahaha...
I måndags så var de min första arbetsdag på coop arena, var längesen jag jobbade där nu, men blir å vara där nu i två veckor innan jag far till sundis å jobbar och sen tillbax till coop å jobbar nån dag bara.. Är gode jobbigt å pendla men sen då pengarna rullar in på kontot blir de desto roligare =D Skulle festa på lördag men då vart de å jobba på taxi istället..

Nä nu har jag inget mer å berätta tror jag iaf :p

Hojres!