Snart

bär det av till Mia och hälsa på =)
Kul å se på dom små valparna också=)
Ikväll blir det att fara till kusin Daniel på fest, han fyller år å de sku komma mkt folk så de blir nog kul=)

Ciaoooo från skåneland

Match...

mot Skellefte ikväll! Å vars är jag??
Jo typ 150 mil därifrån! Suck!
Aja mer matcher kommer!

Hallå!

Nu funkar mitt internet för ett tag iaf..
Jag och erika åker in till malmö idag, Mia är så gullig och kommer och hämtar oss =)
På lördag kanske det blir att fara till Daniel som fyller år =) Kan nog bli trevligt, massa folk =)

Jag längtar som en tok till att få se hockey!

Ciaoo!

bdb

Mitt internet funkar inte så jag har lånat carros dator en stund..
Läste om luleå hockey och insåg att jag saknar hockeyn som fan redan!!! :S Luleå upp på andra plats idag efter seger mot hv.. Underbart! <3
Aja ids inte skriva så mkt.. Ni får kolla min bdb (nattalii) om ni vill veta hur jag har de här nere, uppdaterar där med mobilen så de funkar alltid :P
Ciaoo från skåne!


..

Tjo!
Sen sist jag skrev har det inte hunnit hända så himla mkt..
Efter lunch så red jag en häst som heter Montana, stor kuse med stora gångarter.. Har aldrig suttit på en sån häst förr :P Det gick väl helt okej, i början var han lite okoncentrerad, stark och testig, men på slutet gick det bättre!
Har också hunnit me att raka en pålle som hette Balo :P
Sen har det inte hänt så mkt mer, i helgen så åker camilla och magnus på gbg horseshow, vill också! :P

Nä nu ska jag ta av mig lite hästkläder(dock så kommer nog allt jag har med mig lukta häst inom kort, bot ju som sagt på stallet och då är det svårt att inte lukta häst :P= och invänta hockeyn;)

Emme: Haha ja nog är de det =) Dock sov jag så hårt inatt så märkte dom knappt:P

ciaooo

Trött

Hujja.. Somnade typ halv 11 igårkväll och steg upp halv 8 imorse.. Så har ju ändå hunnit sova rätt många tillar, men ändå är jag tröttare än tröttast!
Idag har jag varit med på morgonjouren för första gången, FY FAN för å mocka här alltså! Ni som har mockat på ärf nån gång, tänk på Vanity x10 så har ni typ den enklaste hästen här.. Men hade kunnat vara betydligt bättre om dom bara mockade noga varje dag!!! Usch säger jag bara!
Trivs väl helt okej iaf.. Dock kommer hemlängtan smygandes redan! Får hoppas det går över! Ska ge det en chans här iaf!
Har inte ridit nått än så läne idag, eller har skrittat fram en häst som nån sku provrida bara...  Sku gärna slippa rida idag och bara sova istället :p haha!
Menmen har nyss käkat lunch och ska väl ner i stallet snart igen..

ciaoo!

Tjing

Som sagt så är jag nere i Blentarp nu och allt känns då bra, är lite trött bara efter en lång dag!
Resan imorse gick bra, for tidigt som fan hemifrån! Flygen gick i tid å allt flöt på!
Väl nere i malmö så kom Malin och hämtade oss på sturup och så körde vi Erika till stället hon sku vara på och sen for vi vidare hit till stall karupslund ;)
Tog det lite lugnt till en början och packade upp lite smått å gick sen ner i stallet och kollade runt lite och fick se lite hur allt går till =)
Efter lunchen så red jag första hästen på detta stället, red en valack(som tror han är hingst).. Vet inte nå om den, men det gick då rätt bra iaf, förutom att jag höll på å ramla av 4 ggr... Bockade som en toking! Hoppade lite för Magnus också på slutet, det gick helt okej, roligt var det då=) Och jag överlevde första ridturen! ;P haha!
Nu sitter vi här uppe i lägenheten(som ligger på stallet, så man hör hästarna där nere :P) Jag ska nog gå å sova alldeles strax så man orkar med morgondagen, har ju lite sömn å ta igen :P

Ciaooooo från Skåne!


Framme!

Ja nu är jag framme i Blentarp =) Det känns då bara bra än så länge =)
Dock är jag ju då trött som en jag vet inte vad! Hann sova 1 ½ timme inatt!, var ändå it så trött som jag trodde jag sku vara imorse =)
Aja m,at nu! Uppdaterar senare!

Dagen D!

Nu är det onsdag! Har precis kommit ut ur duschen, ska kolla igenom packningen en sista gång nu, sen får det bära eller brista :p haha!
Gick då rätt bra att jobba idag, fast tiden gick otroligt sakta! :p Men från de att jag slutade har tiden bara gått alldeles för fort, hade tänkt hinna med lite sömn iaf, men det kan jag ju typ glömma! Ska stiga upp om 2 timmar så det är inte så stor ide att sova! :S Hoppas håret hinner torka på 2h så jag slipper böka om åta fram hårfönen! :p
Shit, sista timman i min egen säng nu ;)
Å just ja, det var -32 som kallast på vägen hem från jobbet idag!!!! :S USCH!

Men ska stänga av datorn nu och packa ner den! Nästa inlägg som kommer då jag kommit ner till skåne ;)

2 timmar till uppstigning, 3 timmar till avfärd, 5 timmar tills planet lyfter från kallax, 8 timmar tills jag är framme i malmö ;D


Kommer sakna gullebarnen såååå mkt!

Puss ciaoooo!


Hojja!

Nu är det inte länge kvar... Dagarna går alldelse för fort! Känns som att jag inte har gjort nånting klart inför resan fast jag gjort typ allt, har inte mkt kvar.. (hoppas jag)
Men paniken finns där fortfarande! Kommer nog finnas kvar tills de att jag kommit fram till Brantarp och in i mitt place och packat upp allt, först då kommer jag nog kunna slappna av!
Ikväll vann Luleå stort över Rögle :D (6-1) Dom vann fast det var jag som gjorde isen och spolade i pauserna ;)  (första gången jag spolade sj på en elitseriematch!) Men jag fick då godkänt ;D TUR!!
Å Linus Omark då.. Vilken kille! Man kan ju inte annat än älska honom på isen! <3
Idag var nog sista matchen för min del för säsongen :'( Känns riktigt tråkigt.. Tråkigt också att det nog kommer dröja mycket länge innan jag kommer få se Omark och Harju live in action igen :((
Kommer sakna allt som har med hockeyn att göra! Och gemenskapen på H kommer jag också sakna :S
Men men detta är ju något jag drömt om länge så det kommer bli otroligt roligt att åka iväg =) (hoppas det blir så bra som det lät också) :)
Men nu borde jag försöka sova...

Ciaooo!


<3

..

Måste ta å försöka sova nu!

Snart är det onsdag!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommer vara döende på onsdag, kommer bli lite sömn då jag jobbar rätt sent tisdagkväll och sen går planet tidigt på onsdagmorgon!


Alla <3 dag!



Herregud!

Usch vad jag hatar att packa.. Vet ju inte typ vilka kläder jag ska ta med och det jag inte tar med kommer jag ju sakna :p Skulle helst av allt ta med mig hela garderoben, men de funkar ju it! :(
Menmen, de mesta av stall/ridkläderna är då packade, en full resväska blev det, så mina vanliga kläder å lite annat grejs får vara i en annan väska.. Besvärligt med flera väskor, å lite pinsamt å komme med hur mkt grejjs som hellst :p hahaha Menmen vad gör man! ;)


Wiiiiiie :D

Nu är det klart, jag åker på onsdag =) (18/2)
Ska bara boka flyg så är allt klart sen :D

För er som inte fattat det än så ska jag åka ner till Skåne (Blentarp) och jobba med hästar, det är ett försäljningsstall som inriktar sig på hopphästar mest men har även lite dressyr och ibland nån ponny. verkar vara ett toppenställe då jag sa att jag vill utveckla min ridning så sa hon att detta va rätt ställe! =)

Shit, lite nervöst, men mest spännande och roligt att äntligen få göra nått jag tycker om! :D

Hon har grym röst!

Och får avsluta mitt bloggande för idag =)


Fundilerat!

Jupp nu tror jag att jag funderat klart! Ska ringa imårrn och säga att jag kommer :D:D  Shit det kommer bli så kul och spännande, och förhoppningsvis väldigt lärorikt! :D
Idag har jag varit duktig och städat mitt rum, damsugit, skurat och dammtorkat, kan säga att det verkligen behövdes! :P har också städat i garderoben och där jag har smink o så tjaffs ;)
 
 

Dagens slöfocksutstyrsel ;)  -->

Nu ska jag se lite OTH å äta vindruvor och sen ska jag sova!

(:

Vet inte riktigt hur jag ska göra än, om jag ska ringa idag och säga att jag kommer eller om jag ska fundera videre och ringa imårn?
Hmm, vi får se.. Nu ska jag iaf gå å se på tv (eller oth) med min kissekatt Tequila som ligger å sover i min säng :p

Ny header

Haha ja jag är ju inte så himla bra på hejn me design :p Men va fasen kan ju bara bli bättre å denna får duga tills vidare ;)

 

Jag har funderat å funderat å funderat lite till och jag ringer nog ikväll å tackar ja till jobbet :) Känns som att jag måste ta chansen att göra detta nu.. Speciellt då detta låter som ett toppen ställe! =)
Kommer dock sakna en del här uppe om jag åker, men men sånt jag får ta ;) Kan ju alltid åka hem om jag nu skulle vantrivas! :P Hoppas ju dock inte att jag kommer göra det!


Jobb ;)

Fara eller inte fara?? Det är frågan..
Men det lutar skarpt åt att jag far, kan ju lixom inte förlora så mycket på det! Och det lät som ett jättebra ställe och hon jag prata med var hur trevlig som hellst! :D

......

Orkar inte blogga idag.. Skriver mer om helgen imårn eller på måndag ;P

OTH!

Ikväll for jag och Simon till Sara i Piteå och kollade på nyaste avsnittet av oth! Bra som vanligt fast det inte hände så himla mkt nytt ;) Men men är ju alltid bra så, haha!
Efter oth så sjöng jag å Sara igenom alla låtarna på min nyaste singstar skiva(svenska disney) :P Kul kul! Vissa låtar gick väl mindre bra än andra å jag lyckades inte vinna alla gånger heller ;)

Sen så for vi in till stan å for på nodo(?) och fikade, det var myspys =) Jag drack en varm choklad med grädde å strössel å chokladsås och fikade en morotskaka och en kokoskaka :D:D Mumma!
Innan vi drog oss hemmåt mot byn igen så hann vi även med ett mål mat på max ;D haha!
Ja Emme jag är tjock jag vet ! ;)

Jag har även hunnit med att gå på byn med min kära mamma idag =) Det var skojjsigt även fast det tog lite väl lång tid på Kleda ;) Vi gick å kollade på mim också men hittade inget av intresse.. Sen gick vi på gårdings och på skoaffärn också, på skoaffärn hittade jag ett par snygga skor som tyvärr inte fick följa med mig hem för dom fanns inte i rätt storlek :( På Gårdings så köpte jag en singstar skiva(som nämts ovan;)) och 3 ögonskuggor och en parfym! :D 

Men nu vet jag inte mer vad jag ska skriva så här avslutas dagens inlägg!

Ps. Den 27/2 - 1/3 kommer jag och några till befinna oss i Sundsvall! :D:D Ds.

Ny färg ;)

Yes, idag har jag färgat håret :p Kände att jag var less den gamla färgen så nu vart de nått nytt, får se hur långe denna färgen får stanna innan jag blir less igen ;)

Ny färg ;D ----->

Idag har jag inte gjort så himla mkt, har varit i stallet och tagit hand om troya, och så tog jag hand om Ebba också, red henne och det gick väl sådär idag.. :p

Vad har jag annars gjort då? Hm, varit å solat =) Skönt som tusan! Är så skönt att kunna gå till solariet då de är söjn pissigt kallt ute!

Sitter nu och ser på OTH, har börjat om från säsong ett, och shit vad det är mkt som man glömt bort att det har hänt, men kul att se om det igen och komma ihåg allt som hänt :D
Blir nog nån dag snart att se det nyaste avsnittet från säsong 6, antingen blir det väl att se det med simon eller så far vi till Piteå och kollar på det med Sara=)

Nä nu har jag skrivit en massa ointressant skit så nu ska jag sluta!!!

Pussciaooooo

Lekenskolan i lågor!

Ja inatt så brann Lekenskolan ner.. Satan vad det brann alltså.. Fattar inte ungarna som gjorde detta! Hur kan man lixom ens komma på att göra nått sånt? Akta dåligt samvete dom borde ha nu alltså!
Aja, igårkväll så fick ajg ett mess av Simon där de stod att Lekenskolan brann.. Tänkte först att de bara brann lite, men då han sa att de var mkt å mkt folk som var där så var jag ju tvungen att fara dit jag med :p Och shit vad det brann när ajg kom dit, å mer brann de då vi for, kanske var där en timme eller nå, fast kändes som 10 min :P
Tog en hel del kort på spektaklet också...

          

Korten ovanför är klickbara och det är jag och Simon som fotat :p

Bubbleroom.se

Yeah idag har jag beställt 2 bikinis och en klänning =)
Shit längtar som en tok till sommaren! Sååå skönt att kunna gå ut och slippa ta på sig alla dessa jobbiga vinterkläder! :D

Suck, bloggen vill inte låta mig he in bilder.. men men den slutar kanske snart att vara knäpp å då kommer det lite bilder!