HUVVA!

Ja nu har jag varit dålig på att uppdatera bloggen ett tag, men ska försöka bättra mig, men händer inte så mkt just nu som är intressant att skriva om :p
Sov hos Anna i nygårtd fredag till lördag och vi nötte lite guitar hero, vilket jag inte är så bra på, men det vart då bättre å bättre iaf ;) haha! Sen så jobbate jag fm igår och på kvällen var jag med Anna och vi sjöng lite(eller mkt) singstar ;) haha.. Agerade även chaffis åt Emma L upp till djupträsk, långt bort i ingerst!! Men de var rätt trevligt, vart lite trött bara(och körde en mongo bil ;)), hade inte sovit så mkt nattetn till lördag å nu inatt har jag då inte heller sovit mkt, tror de blev 3h, inte mer iaf.. Var goode jävla trött då jag skulle köra till jobbet imorse :S Kändes som att jag skulle somna flera gånger om, men jag tog mig då hit utan några större problem :p Låste upp allt då jag kom sen gick jag å la mig på soffan och sov en timme som gick väldigt fort, hade gärna sovit mera! Men ikväll blir det nog en tidig kväll! =) Å jag ska sova lääänge imårrn! Åh på torsdag får jag lön! Längtar som en tok!!!!

GRÅTA I SÖMNEN

Igår morse vaknade jag av att tårarna rann och kudden var alldeles blöt, har aldrig varit med om att jag gråtit i en dröm och sen fortsatt då jag vaknat..  Det var lite obehagligt för de dröjde rätt länge innan tårarna slutade rinna :( Tånk om jag aldrig börjat med hästar, vad många besvikelser jag hade sluppit då.. Men det är alla underbara stunder med hästarna som gör att jag älskar hästarna mer än allt annat, nästan, i världen! Dock så kommer dom där underbara stunderna väldigt sällan nu för tiden :(

Igår var annars en väldigt bra dag =) Vaknade av att dom ringde från jobbet runt halv 2 :p Sen kom Anna, Mappo, Malin och Carro och vi sjöng lite singstar å så =) Sen for jag Anna å Mappo hem till henne och lagade mat, vart riktigt gott, Lax, mos och sås :) Senare for jag å Anna hem till henne å gjorde nått, vet inte vad, men säkert nå kul. Senare kom Jossan också å vi drack te och hade de mys med tända ljus i mörkret, skrattade även en heeeel del ;) hahaha, längesen jag skrattade så mkt ;D Tack för igår!

Har varit med US i Luleå idag och handlat färg å annan inredning till klubbstugan=) Och då vi var på byggmax parkeringen blev vi påkörda av ett pucko!!!
Nu sitter jag hemma hos Anna och slöar ;P Har varit förbi hos Karin och fått lite bilder från i lördags ;) hehe..

jag och anna ris
Jag och Anna Ris :)





HUJJA!

Kan säga att det är ingen höjdare att jobba ett pass på 12-13 h då man sovit typ 3 :S
Är så trött nu så jag vet inte vad! Men SNART snart får jag fara hem, får nog fara strax innan 20 =)
Nej, devil väntar! Hojres!!!


TRÖTT!

Oj så trött jag är, vart rätt sent igår å upp tidigt på jobbet idag, men de var de värt =) Hade roligt igår, fick träffa mina underbara vänner som var på fest och så var vi i nygård också och hade de trevligt ;)
Orkar inte skriva nått mer, är för trött, orkar inte tänka.. :p

VARMT =)

De är så varmt å skönt ute och jag har haft så lite att göra på jobbet så jaghar suttit ute och solat en massa idag =) Sköönt! Är på Coop Arena idag och jobbar, väldigt lugnt =) Slutar runt 18.30 typ ådå bär de hem till byn å sen på fest i nygård, men jag ska vara nykter, ska upp å jobba imårrn, så vi får se hur länge jag orkar vara kvar. Utlovat en massage har jag också hunnit me å göra :p Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, ut i solen en stund till kanske.. Vi få se :)

TJOO!

Sitter på jobbet  och vet som vanligt inte vad jag ska skriva.. :P
Känns rätt tomt här nu när ryssarna har åkt hem, dom har ju ändå varit här varje dag i 5 veckor, så det började kännas som att dom hörde hemma här :) Trist iaf att dom åkt..
Majorov ville nyss att jag skulle komma å åka me dom på isen så han fick lära mig åka skridskor ;) haha, men k'nde inte riktigt att de där me skridskor var nått för mig ;P En annan gång! :P
Igår var jag med Anna x2, trevligt som vanligt ;) 
Idag då jag kommer från jobbet ska jag nog förbi Linda me Grynet och Wilma så hon får fota lite ;) Se om grynet dör av skräck eller nå, haha.. Tror inte de, eller hoppas iaf ;) Sen bär de av till stallet och Pelle som varit så fin dom senaste gångerna jag haft hand om honom :D Tack Emma än en gång för att jag får låna pärlan ibland =)



TRÖTT!

Yes kommer ingen lång uppdatering idag, är för trött för det, men skriver imårrn då jag kommer till jobbet ;) Har inte så himla mkt annat för mig där än å sitta vid datorn =)


Har piercat läppen idag ;)




GLÖMDE..

En sak i mitt förra inlägg angående matchen igår ;)
Jag diggade Koskenskorvas skridskor som fan! Coola var dom ;) Vita me lite lysgrönt på ;) Egentligen var dom väl kanske inte jättespeciella, men att dom var annorlunda gjorde massor, han stack som ut ur mängden å de gillade jag ;) Även fast han spelar i skellefteå! :P


Kimmo Koskenkorva
Hittade ingen bild då han hade dom tuffa skrillorna på sig, så denna får duga ;)




TE (:

Sitter på jobbet å pimplar te (: Mumma, är riktigt gott me nå varmt då man kommer ut från svinkalla ishallen! ;P
Var och såg luleå-skellefteå igår, skaik var rätt mkt bättre i 2 perioder, kändes nästan som att dom hade lite lekstuga med luleå! :S Dock så kom luleå tillbax lite i matchen i 3e perioden, som tur var annars hade de blivit pinsamt! Modig såg väl sådär ut i målet, hoppas han spelar upp sig så att han hamnar på den nivån han hade förrförra säsongen! Bäst i luleå tycker jag var Kim Karlsson och Lidhammar.
Roligaste i matchen var då Pierre Johnsson och Mattias Månsson började slåss ;P Attans bara att domarna kom emellan ;p HAHA! Dom ville tom fortsätta slåss utanför isen :p Hejja Pierre! ;)
Efter matchen skulle jag försöka he av ett klubbskaft som hade tillhört skellefteåspelaren Jimmie Ericsson, det gick dock inte så bra föränns jag slog den me all kraft i en järnpelare och sen ställde mig på den ;) hahaha.
Aja, denna matchen var inte så mkt att hurra över, Mäkinen var inte alls så bra som jag tänkt mig, dock så är han vääldigt stor och tacklar de mesta som rör sig ;) Almtorp syntes knappt under hela matchen.. Ska bli intressant och se vad som händer med dom, om dom får vara kvar! 

Roligaste kommentaren igår under matchen kom från mika(som vanligt) som börjat kalla Pierre för mora,
"In me mora in me mora!"
"Han har fått matchstraff så de går it så bra å få in han på isen"
"Just fan, attans"
  haha

Ikväll ska jag åka in till stan igen till coopa och se konståkning ;) Skojj!




SISTA

Veckan på sommar jobbet nu, har bara kvar 3 dagar i sundis och 2 på coop =) Ska nog jobba nästa helg i sundis också. Åsså får vi se vad som händer till vintern, jag vill ju hellst av allt flytta från byn, trivs inte riktigt! Kanske blir att åka till gbg snart också =) Vill dit nu, gbg är en stad jag gärna skulle bo i!
Igår var jag och linda och red ut med banjo och pelle :) Är så mysigt att rida ut! =D Pelle var helt vild å galen;) haha eller nästan iaf :P
Ikväll far jag nog in till Coopa efter jag slutat och kollar på matchen lule-skaik :) Kul, får hoppas på lite mer fart nu än i tisdags mot icebreakers :P Imårrn, blir de å jobba sen fara till coopa igen och se på uppvisningen som ryssarna ska ha:) Kul, dom e så fruktansvärt duktiga!
Bara 1 spolning kvar idag innan jag slutar :) skönt!

Grattis till hästen Erika!!!! :D




FÖRVIRRAD

Eller nått måste jag ha varit imorse innan jag for på jobbet, för på nått underligt sätt så lyckades jag glömma min mobil hemma :( Så de blir en heldag på jobbet utan telefon! :@ Aja, inget jag kan göra åt nu! Får helt enkelt ta å överleva även fast de kommer bli en lååång dag ;P
Gårdegan innehöll typ massa jobb å en hel del strosande på stan med Anna =) Vi gjorde inte så mkt vettigt, kollade på folk å var onyttiga! :/

"Har påven en rolig hatt? Är vattnet blött?"  Haha!

Idag vet jag inte alls vad som händer förutom jobbet, kanske jag får låna husvagn av mamma igen å ta den till luleå =) Hade varit rätt skönt, slippa köra emellan, måsta stiga upp så tidigt :p

Hade en liten diskussion med Anna igår också om att de inte är så lätt att älska en person, och jag kom fram till att det bara finns en person som jag kan säga att jag älskar och det är min mamma <3 Dock så finns det många som jag tycker om väldigt mycket, men inte på samma sätt..





GALET =)

jag

Veckan som gått har varit bland de roligare jag har varit med om, Tack Anna för det! :D
Orkar inte riktigt skriva ner allt som hänt, men vill ni veta så är de bara å fråga :P Men kan iaf säga att denna vecka har innehållit det mesta, allt från roliga fester(mina å annas förfester slår de mesta), mycket skratt, träffat nya människor, slappande i husvagn, sprungit på stan å en massa annat =) Tänk om man haft en lägenhet och fast jobb i luleå, underbart de hade varit! Var hem till älvsbyn och sov ons-tors, ingen höjdare å komma hem till hålan!
Har fått låna Pelle också av Emma =) Jag tror jag blivit kär i han på nytt =) Så fin!
Undrar vad som händer ikväll, hoppas på nått skojj ;D





SERGEI VORONOV

Bland annat denna killen är här i sunderbyn på träningsläger, grymt så duktig han är! Eller ja, de är dom ju allihopa!








SÖMNPILLER

Matchen är verkligen ett riktigt sömnpillet :P haha.. noll fart ! Vart en utvisning i första perioden för ice breakers :P
Matte ser ut som vanligt tycker jag, lämnar mkt returer.. Men ska inte dra förhastade slutsatser, Lule ligger iaf under och nån av österrrikarna har gjort luleås mål,vet ej vem.. :P Är inte riktigt me i matchen :p




HALLÅ

Har inte riktigt tiden till att blogga just nu, men kommer lite mer så fort jag har tid! Är fortfarande i luleå, sitter på coopa nu och lånar datorn, har ju inget internet i husvagn! :S :P Ska snart gå ner och kolla på luleå-icebreakers =)
Denna veckan som varit har varit den bästa veckan på mycket mycket länge!Tack AnnaK för allt =)



SÖMNBRIST :/

Shit va de är jobbigt å va trött :S Sitter på jobbet nu och har typ sovit nån timma här, kanske sov 2 h inatt eller nå.. Men men de va de värt ;P hehe, hade rätt roligt igår :D Ids dock inte skriva nått om de nu, kanske kommer en annan dag då jag har lite mer ork!  Vi får se helt enkelt ;D



HALLÅ =)

Hinner inte uppdatera bloggen så mkt nu förutom då jag är på jobbet.. Är för tillfället lulebo :p
Körde hit husvagnen i onsdagskväll, AnnaK följde me =) Jobbade som vanligt tors morgon sen for vi å köpte mat å lagade i husvagnen ;) De vart pasta me typ sås(bacon  å pastagrädde typ), de vart riktigt gott :) kanske ska satsa på en karriär som kock istället ;D hehe.. Drack litegrann på em/kvällen också, men tog de lugnt eftersom jag sku upp tidigt :(
For då iaf å kollade på rix fm festival  ;) De var rätt bra, bäst var Anders Johansson och Brolle :D Sämst tror jag nog var Alcazar, Nordman var också rätt bra :p han spelade min gamla favoritlåt(han var idolen då jag var liten) vandraren, vart riktig allsång då ;) hehe.. Sen så var Sonja Alden helt OK också. Träffade på Emma under rix också, trevligt :P träffade även Helena och Daniel :) Efter rix så for jag till roasters och mötte upp anna och jossan, vet inte riktigt va vi gjorde efter de men vi gick omkring lite i stan sen for jag till husvagn å sov å anna gick å kolla på nå band :p Var nog i säng runt 23.30.. Var gode trött imorse så blir nog lugnt ikväll och sova tidigt =)
Aja nu ska jag sluta skriva å gå å göra  nån nytta :P Bilder från rix kommer in så fort jag kommit hem till älvsbyn och fått in bilderna i datorn :D